LIVE: Volledige EL-loting bekend, Ajax treft BSC Young Boys in achtste finale

'Transfersurprise Liverpool: voormalig Willem II-uitblinker op weg naar Anfield'

'Transfersurprise Liverpool: voormalig Willem II-uitblinker op weg naar Anfield'

Gepubliceerd: zondag 9 augustus 2020 om 16:12zo 09-08-2020 om 16:12

Kostas Tsimikas, in het seizoen 2017/2018 één van de uitblinkers bij Willem II, kan zich opmaken voor een absolute droomtransfer. Liverpool is in 'advanced talks' met de linksback van Olympiakos.

Met dat nieuws pakken The Athletic, The Telegraph en The Independent zondag uit. Tsimikas (24) werd de laatste jaren uitgeleend aan Esbjerg fB en Willem II, waarna hij afgelopen seizoen zijn kans greep bij Olympiakos. Nu heeft hij zich verrassend in de kijker gespeeld bij Liverpool.

De kampioen van Engeland is volgens Engelse media in verregaande onderhandelingen over een transfer van Tsimikas. De Griekse linksback moet dertien miljoen euro kosten en is zelfs de belangrijkste kandidaat, nu Premier League-degradant Norwich City geen afstand wil doen van Jamal Lewis.

Liverpool is op zoek naar een nieuwe linksback, omdat Andy Robertson zo goed als geen concurrentie heeft. Middenvelder James Milner fungeerde afgelopen seizoen vaak als gelegenheidsback. Tsimikas kwam in het seizoen 2017/2018 tot drie goals en drie assists 33 wedstrijden in de Eredivisie.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws