'Real Madrid in transferspagaat: verkopen, verkopen, verkopen voor 180 miljoen'

'Real Madrid in transferspagaat: verkopen, verkopen, verkopen voor 180 miljoen'

10-08-2020 08:29
41

Real Madrid gaat in principe géén spectaculaire aankopen doen na de Champions League-uitschakeling tegen Manchester City. Toch blijft die mogelijkheid bestaan, meldt Marca, mits De Koninklijke een groot aantal spelers verkoopt.

Zinedine Zidane staat ook volgend seizoen aan het roer in Estadio Santiago Bernabéu. Door de gevolgen van de coronacrisis en het nieuwe loonoffer dat de spelers vermoedelijk moeten brengen, ziet Real Madrid het niet zitten om hem grote aankopen te bezorgen deze zomer. Het debacle in de Champions League toont echter aan dat de selectie wel wat vers bloed kan gebruiken, meldt Marca.

'Het devies: verkopen, verkopen, verkopen', schrijft de grootste sportkrant van Spanje. Real Madrid hoopt 180 miljoen euro over te houden aan spelersverkopen. Deze zomer heeft de Spaanse grootmacht al zo'n 60 miljoen opgehaald met het vertrek van Achraf Hakimi (Internazionale), Javi Sánchez (Real Valladolid), Jorge de Frutos (Levante) en Dani Gómez (Levante).

James Rodriguez en Gareth Bale hebben geen toekomst in Madrid en staan op de nominatie om verkocht te worden. Daarnaast staat Chelsea-doelwit Sergio Reguilón op de transferlijst, net als Borja Mayoral en Jesús Vallejo, en is Real bereid te luisteren naar aanbiedingen voor de geflopte Luka Jovic. Eind augustus moet er duidelijkheid komen over Martin Odegaard. Mogelijk wordt de aan Real Sociedad verhuurde Noor eerder teruggehaald.