Algemeen Dagblad: Feyenoord betrekt FC Volendam in ingenieus Antonucci-plan

Algemeen Dagblad: Feyenoord betrekt FC Volendam in ingenieus Antonucci-plan

10-08-2020 20:54 Laatste update: 21:04
170

Ook het Algemeen Dagblad maakt melding van een mogelijke Feyenoord-transfer van Franco Antonucci. Volgens het AD denken de Rotterdammers aan een transferconstructie met FC Volendam, dat hem afgelopen seizoen al huurde van AS Monaco.

De 21-jarige spelmaker maakte grote indruk bij Het Andere Oranje, maar lijkt weinig toekomst te hebben bij AS Monaco, dat Antonucci in 2017 overnam van Ajax. Feyenoord Transfermarkt en het Waalse medium La Dernière Heure meldden dat Feyenoord achter de aanvallende middenvelder aanzit en ook het AD komt maandag met nieuws over Antonucci.

Feyenoord heeft niet de middelen om zijn tot 2022 doorlopende contract af te komen, maar broedt volgens de berichtgeving op een ingenieuze constructie. Als FC Volendam de eerste termijn van de transfersom voor zijn rekening neemt, kan Antonucci ook komend seizoen aan De Dijk gestald worden. Feyenoord zou dan in een later stadium de rest van de transfersom aan Monaco over kunnen maken.

De Belgische jeugdinternational met Italiaanse roots was vorig seizoen goed voor elf goals en vijf assists in de Keuken Kampioen Divisie. Hij zou na Mark Diemers, Christian Conteh en Bryan Linssen de vierde Feyenoord-nieuweling van de zomer kunnen worden.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie