'NEC-rentree laat langer op zich wachten: rugblessure gooit roet in het eten'

'NEC-rentree laat langer op zich wachten: rugblessure gooit roet in het eten'

Gepubliceerd: dinsdag 11 augustus 2020 om 10:48di 11-08-2020 om 10:48

De NEC-supporters moeten nog wat langer wachten op de rentree van Édgar Barreto in het shirt van de club. De middenvelder, die deze zomer terugkeerde in De Goffert na een avontuur in Italië, heeft last van een rugblessure.

Dat meldt Omroep Gelderland . NEC oefent dinsdagavond tegen de amateurs van UNA, maar daar is Barreto dus niet bij. De middenvelder zou eigenlijk tegen de amateurs van NEC, afgelopen zaterdag, al zijn rentree maken. Hij liep op vrijdag echter een rugblessure op tijdens de training. 

Bij NEC hoopt men dat Barreto aanstaande zaterdag tijdens het oefenduel met SV Straelen zijn eerste minuten na zijn comeback kan maken. De club uit Nijmegen speelt na de wedstrijd tegen Straelen nog tegen TOP Oss en RKC Waalwijk en start het nieuwe Keuken Kampioen Divisie-seizoen op vrijdag 28 augustus met een wedstrijd tegen SC Cambuur. 

Naast Barreto kan NEC ook nog niet beschikken over Ayman Sellouf en Mathias De Wolf. Kevin Bukusu en Jordy Bruijn staan na hun blessures weer op het trainingsveld.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws