Update: nieuws uit Madrid lijkt aanstaande, Real Sociedad trapt af zonder Odegaard

Update: nieuws uit Madrid lijkt aanstaande, Real Sociedad trapt af zonder Odegaard

12-08-2020 13:56 Laatste update: 13:53
32

Vervelend nieuws voor Real Sociedad: Real Madrid heeft besloten om Martin Odegaard terug te halen naar Madrid. De Noor zou eigenlijk nog een jaar op huurbasis spelen voor de Baskische club.

Dat melden AS en Marca. Real-trainer Zinedine Zidane heeft de clubleiding gevraagd om de terugkeer van Odegaard. Odegaard werd vorig jaar voor twee seizoenen verhuurd aan Real Sociedad, maar daarbij werd wel afgesproken dat Real hem op ieder moment terug kon halen.

Odegaard krijgt nu dus een nieuwe kans om zich te bewijzen bij de club die hem op vijftienjarige leeftijd binnenhaalde. Hij is nu 21, maar een doorbraak kwam er tot dusver nog niet. Zidane is onder de indruk van wat Odegaard tijdens het afgelopen seizoen bij Real Sociedad heeft laten zien en is bereid hem een nieuwe kans te geven.

Odegaard werd door Real Madrid verhuurd aan Vitesse en sc Heerenveen. Naar verluidt had ook Ajax interesse, maar Real Sociedad won de strijd.

Update: Real Madrid heeft het nieuws nog niet bevestigd, maar Real Sociedad lijkt Odegaard inderdaad kwijt te zijn. De Basken beginnen op vrijdag aan hun voorbereiding en hebben de lijst met spelers bekendgemaakt die dan van de partij zijn. Oude Willem II-bekende Alexander Isak behoort tot de selectie, maar de naam van Odegaard wordt juist niet genoemd.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie