Van Haaren (29) duikt op in Tweede Divisie: 'Bewuste keuze om terug te keren'

Van Haaren (29) duikt op in Tweede Divisie: 'Bewuste keuze om terug te keren'

Gepubliceerd: dinsdag 11 augustus 2020 om 21:40di 11-08-2020 om 21:40

Laatste update: dinsdag 11 augustus 2020 om 21:59di 11-08-2020 om 21:59

Ricky van Haaren is na drie jaar weer terug op de Nederlandse velden. Na avonturen bij AS Trencin, Slovan Bratislava en Olimpia Grudziadz (Polen), tekent de 29-jarige middenvelder in de Tweede Divisie. Hij speelt het komende seizoen bij Quick Boys.

Van Haaren speelde in Nederland voor Excelsior, Feyenoord, FC Dordrecht, VVV-Venlo en ADO Den Haag. In het buitenland droeg hij het shirt van Dinamo Boekarest, Sanliurfaspor, Trencin, Slovan Bratislava en Olimpia Grudziadz. Van Haaren was transfervrij na zijn vertrek uit Polen.

Van Haaren werd een week geleden benaderd door Quick Boys. "Ik heb vervolgens een goed gesprek gehad met de trainer en de clubleiding. Het is een bewuste keuze geweest om terug te keren naar Nederland. Vanwege de coronacrisis wachten clubs heel lang met het aantrekken van spelers. Bovendien heb ik een aantal mooie avonturen gehad in het buitenland. Daar wordt het voetbal anders gespeeld dan hier. Die ervaringen pakt niemand me meer af."

Van Haaren is niet de eerste grote naam die Quick Boys binnen weet te halen. De club versterkte zich eerder al met Kevin Jansen en Ruud Boymans. Jansen is inmiddels alweer vertrokken en speelt nu bij Dordrecht.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws