'We hebben het bij Ajax gehad over een mogelijke verhuurperiode'

'We hebben het bij Ajax gehad over een mogelijke verhuurperiode'

11-08-2020 23:30 Laatste update: 23:47
33

De kans is aanwezig dat Dominik Kotarski verhuurd gaat worden door Ajax. De Kroatische doelman verlengde dinsdag zijn contract met drie jaar, maar zal zijn wedstrijden komend seizoen waarschijnlijk wel bij een andere club spelen.

Kotarski beseft dat hij minuten moeten maken. "Mijn doel is om veel te spelen. Ik wil dertig tot veertig wedstrijden keepen. Dat is voor mij de volgende stap die ik moet maken", zegt Kotarski tegen Ajax TV. "Die ervaring heb ik nodig, de duels en volle stadions. We hebben het gehad over een mogelijke verhuurperiode en daar ben ik het mee eens. We kijken naar de beste oplossing voor mij met een goede club en hier kijk ik naar uit."

Kotarski is blij dat Ajax hem een nieuw contract gegeven heeft. "Het voelt heel goed. Ik ben heel blij om mijn nieuwe contract bij Ajax te tekenen. Ik ben hier gelukkig, dus dit is een mooie stap voor mij. Ajax is een grote club en ik train hier met veel goede spelers en trainers. Ik ben hier op mijn gemak en word steeds beter. Het laat zien dat de club vertrouwen heeft in mij. Zo vat ik het ook op en ik ben blij dat dit is gebeurd."

No Poll