Pikante Limburgse transfer mogelijk voor Roda-captain: 'Uitsluiten zou dom zijn'

Pikante Limburgse transfer mogelijk voor Roda-captain: 'Uitsluiten zou dom zijn'

Gepubliceerd: woensdag 12 augustus 2020 om 08:12wo 12-08-2020 om 08:12

Daryl Werker kan een pikante transfer maken. De centrale verdediger speelde de afgelopen jaren voor Roda JC en droeg in zijn laatste seizoen zelfs de aanvoerdersband, maar nu traint Werker al een tijdje mee bij aartsrivaal MVV.

Tot een overstap kwam het vooralsnog niet, mede doordat de zaakwaarnemer van Werker met een club uit de 3. Bundesliga bezig is. "Dat balletje rolt nu, dus voor mij is het even afwachten", zegt de stopper uit Mechelen tegen De Limburger. "Duitsland zou heel aantrekkelijk voor me zijn."

Tot het moment dat de verdediger een nieuwe club vindt mag hij meetrainen bij MVV, waar hij eerder al eens een half jaar op huurbasis actief was. Drie jaar geleden zorgde hij er met een rake kopbal echter ook voor dat de Maastrichtenaren promotie naar de Eredivisie misliepen.  "Ik vind het fijn dat MVV me deze kans heeft gegeven. Zolang ik hier kan meetrainen doe ik dat."

De vraag is nu of het van een saillante overstap zal komen. Roda JC en MVV zijn elkaars aartsrivalen en zowel een transfer naar Maastricht of een comeback bij Roda hoort nog tot de mogelijkheden voor Werker. "Iets uitsluiten zou dom van me zijn. Het totaalplaatje moet kloppen."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws