'Ajax heeft papierwerk bijna rond en kan Kudus snel op training verwelkomen'

'Ajax heeft papierwerk bijna rond en kan Kudus snel op training verwelkomen'

Gepubliceerd: woensdag 12 augustus 2020 om 17:08wo 12-08-2020 om 17:08

Mohammed Kudus zal tijdens het trainingskamp van Ajax in Oostenrijk voor het eerst aansluiten bij de hoofdmacht van de Amsterdammers. Het papierwerk van de Ghanees was nog niet in orde, maar dat lijkt één dezer dagen rond te gaan komen.

Kudus werd een maand geleden officieel overgenomen van het Deense FC Nordsjaelland, maar daarna werd het stil rond de middenvelder annex aanvaller. Ajax moest het papierwerk van de transfer nog afronden en daardoor kon de Ghanees in het oefenduel met RKC niet meedoen. Ook de vriendschappelijke wedstrijd tegen FC Utrecht van donderdagavond komt nog te vroeg.

Daarna kan Kudus volgens het Algemeen Dagblad waarschijnlijk aansluiten bij de selectie van de Amsterdammers. De krant schrijft dat 'de laatste stempels deze dagen worden gezet', waarna de voor 9 miljoen overgenomen Ghanees ook mee kan gaan trainen. De kans is groot dat hij op het trainingskamp van Ajax in Oostenrijk zijn eerste minuten zal gaan maken.

De Amsterdammers gaan in het Alpenland oefenen tegen Red Bull Salzburg en Wolfsberger AC. Kudus zal in één van deze wedstrijden naar alle waarschijnlijkheid zijn officieuze debuut voor Ajax gaan maken.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws