Sky Sports: Wijnaldum hoorde nog niks van Liverpool door geruchten rond Thiago

Sky Sports: Wijnaldum hoorde nog niks van Liverpool door geruchten rond Thiago

Gepubliceerd: woensdag 12 augustus 2020 om 18:08wo 12-08-2020 om 18:08

Georginio Wijnaldum wacht nog altijd op Liverpool om zijn contract bij The Reds te kunnen verlengen. De middenvelder ligt nog een jaar vast op Anfield en de geruchten dat Thiago Alcantara de gelederen komt versterken worden steeds hardnekkiger.

De geruchten rond Thiago kunnen volgens Sky Sports niet los gezien worden van de contractsituatie van Wijnaldum. De belangenbehartigers van de multifunctionele middenvelder wachten op Liverpool en verwachten dat de club de onderhandelingen over een nieuw contract zal openen. Over twaalf maanden loopt de verbintenis van Wijnaldum immers af.

Het Engelse televisiestation benadrukt wel dat de Nederlander zelf absoluut niet weg wil bij Liverpool en dat het deze zomer dan ook niet tot een transfer zal komen. Wijnaldum speelt graag voor Liverpool en sinds hij in 2016 overkwam van Newcastle United heeft hij zich ook populair gemaakt bij de fans van The Reds. Toch is het de vraag of hij zal blijven als Thiago de overstap van Bayern zal maken.

Wijnaldum, die rugnummer vijf draagt bij Liverpool, was onbetwist basisspeler in het elftal dat voor het eerst sinds dertig jaar weer eens landskampioen werd in Engeland. Ook was hij onderdeel van het team dat in 2019 de Champions League won.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws