Beugelsdijk ziet transfer naar Sparta zitten: 'Kijken of er wat te regelen valt'

Beugelsdijk ziet transfer naar Sparta zitten: 'Kijken of er wat te regelen valt'

Gepubliceerd: donderdag 13 augustus 2020 om 09:01do 13-08-2020 om 09:01

Sparta Rotterdam heeft de interesse in ADO Den Haag-verdediger Tom Beugelsdijk bevestigd. De Kasteelclub trapt echter wel op de rem: zo is het nog helemaal niet zeker of een deal snel beklonken kan worden, stelt technisch directeur Henk van Stee.

"Van een akkoord is nog geen sprake", geeft Van Stee aan in gesprek met Voetbal International. "Het kan een dag duren, het kan twee dagen duren, het kan drie dagen duren. Dat dit nu naar buiten is gekomen komt niet van ons, maar ik ga het niet ontkennen. Het is geen geheim dat wij er een extra, ervaren verdediger bij willen hebben. Dan ga je kijken wat er beschikbaar is en Tom heeft aangegeven dat hij graag naar Sparta wil komen, omdat hij een goede band heeft met Henk Fraser."

Fraser werkte in een eerder stadium samen met Beugelsdijk bij ADO. De verdediger ligt nog één seizoen vast in Den Haag. "Zijn zaakwaarnemer is in gesprek met ADO, om te kijken of er wat te regelen valt", vervolgt Van Stee. "De bal ligt nu meer bij Beugel en bij ADO, niet bij Sparta. Als het lukt, zouden wij in ieder geval erg blij zijn met zijn komst."

Salaris
Van Stee hoopt dat er geen problemen ontstaan rondom het salaris van Beugelsdijk. "Wij weten wat wij kunnen betalen qua salarissen, dus ik kan daar geen zinnig woord over zeggen. Ik verbaas me er dan ook over dat naar buiten is gebracht dat de deal al bijna rond is; ik had liever gelezen dat Sparta interesse heeft in Beugelsdijk. Want dat is op dit moment hoe het is. Maar het kan natuurlijk snel gaan", sluit de technisch directeur af.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Poll

Wat is de beste stap voor Beugelsdijk?

(4977 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws