Breaking news

Copa del Rey-sensatie: derdedivisionist schakelt met tien man Real Madrid uit

Update: 'Werder Bremen en Manchester United vinden elkaar over Chong'

Update: 'Werder Bremen en Manchester United vinden elkaar over Chong'

Gepubliceerd: donderdag 13 augustus 2020 om 23:18do 13-08-2020 om 23:18

Laatste update: donderdag 13 augustus 2020 om 23:56do 13-08-2020 om 23:56

Tahith Chong gaat voorlopig nergens heen. Werder Bremen en Manchester United staan volgens BILD lijnrecht tegenover elkaar.

Werder Bremen maakte er de laatste dagen geen geheim van dat Chong bovenaan het verlanglijstje staat. Een huurdeal met Manchester United leek in de maak, maar de Duitse werkgever van Davy Klaassen zou zichzelf in de voet hebben geschoten door zo vroeg de media op te zoeken.

Volgens BILD hebben Werder Bremen en Manchester United 'op z'n zachtst gezegd andere ideeën' over de financiën rond een transfer van Chong. De Engelse grootmacht wil de Nederlandse vleugelaanvaller best twee jaar verhuren, maar eist dat Werder Bremen het volledige salaris overneemt én een vergoeding van 2,8 miljoen euro betaalt.

Werder Bremen ziet dat niet zitten. De Duitsers willen naar verluidt alleen een deel van het salaris betalen en vinden dat Manchester United uiteindelijk genoeg profiteert, omdat Chong een stuk meer waard kan worden als hij twee jaar goed presteert in de Bundesliga.

Update: De transfer van Chong naar Bremen is donderdag in een stroomversnelling gekomen. Manchester United is toch bereid om af te zien van de volledige salarisovername, meldt BILD. De gesprekken gaan zo goed dat er vrijdag een akkoord kan worden bereikt.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws