Feyenoord-aanwinst gespot in de Kuip: aankondiging lijkt aanstaande

Feyenoord-aanwinst gespot in de Kuip: aankondiging lijkt aanstaande

Gepubliceerd: donderdag 13 augustus 2020 om 14:04do 13-08-2020 om 14:04

Francesco Antonucci lijkt donderdag gepresenteerd te gaan worden als speler van Feyenoord. Op social media gaan foto's de ronde van de Belg in een Feyenoord-shirt in de Kuip. De definitieve aankondiging lijkt snel te gaan volgen. 

Al langer doen geruchten de ronde over de komst van Antonucci naar Rotterdam-Zuid. Met welke constructie de spelmaker wordt aangetrokken is nog onbekend. Enkele media spraken van een huurdeal met AS Monaco, andere bronnen denken dat FC Volendam betrokken wordt in de onderhandelingen en dat hij eerst daar een jaar gestald gaat worden.

Antonucci werd begin 2017 door Monaco overgenomen van Ajax. Afgelopen seizoen maakte hij veel indruk op huurbasis bij FC Volendam. In twintig wedstrijden maakte hij elf doelpunten in de Keuken Kampioen Divisie.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

📝 Francesco Antonucci is in ons rood witte tenue, gespot in De Kuip!đŸ”„ 📾 @cb_o15 ___________________________________________ ________________🔔| Zet je notificaties aan, en blijf op de hoogte van het laatste nieuws! ___________________________________________ 🔙| Vergeet ook niet ons back-up account te volgen! @feyenoordersdzw _____________________________________________________________#ïžâƒŁ #FEYDZW. #Feyenoord #Feyenoordrotterdam #Rotterdam #DeKuip #Kuip #StadionDeKuip #HetLegioen #Transfer #Soccer #Voetbal #Football #Eredivisie #1908 #Skills #Skillsmoves #Insane #Goal #ChampionsLeague #Europaleague

A post shared by Feyenoord Rotterdam | 30K (@feyenoordersdatzijnwij) on

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws