'Advocaat had geen flauw idee van komst Antonucci en verbaast zich over transfers'

'Advocaat had geen flauw idee van komst Antonucci en verbaast zich over transfers'

Gepubliceerd: maandag 10 augustus 2020 om 21:51ma 10-08-2020 om 21:51

Dick Advocaat had geen weet van de aanstaande transfer van Francesco Antonucci naar Feyenoord. Dat beweert Voetbal International. De oefenmeester van de Rotterdammers verwondert zich over de handelswijze van technisch directeur Frank Arnesen.

Het weekblad schrijft dat Advocaat 'geen flauw idee heeft' voor welk elftal Antonucci gehaald zal worden. Het eerste elftal van Feyenoord zal de middenvelder waarschijnlijk niet halen, omdat de Kleine Generaal daar verantwoordelijk voor is. Volgens VI heeft Advocaat 'andere prioriteiten' dan de transfer van Antonucci.

De spelmaker wordt overgenomen van Monaco met behulp van FC Volendam, dat het komende seizoen naar alle waarschijnlijkheid nog een seizoen op huurbasis over Antonucci mag beschikken. Volgend jaar zou de Belg dan de overstap maken naar De Kuip en volgens technisch directeur Arnesen kan hij dan 'een steeds grotere waarden gaan vertegenwoordigen', schrijft VI.

Advocaat verwondert zich ondertussen over de vele transfers voor het nieuw te vormen Onder-21 team van Feyenoord. Zelf moet hij naar eigen gevoel bedelen voor nieuwe spelers, maar het jeugdteam wordt almaar versterkt. Ook de komst van Bernardo Silva en Mikael Johnsen, twee jonge talenten die in het tweede elftal gaan spelen, gingen al langs Advocaat heen.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws