Van den Brom slachtoffer van bizarre hack: 'Bijzondere beelden, niet van mij'

Van den Brom slachtoffer van bizarre hack: 'Bijzondere beelden, niet van mij'

Gepubliceerd: donderdag 13 augustus 2020 om 15:23do 13-08-2020 om 15:23

John van den Bom is donderdag het slachtoffer geworden van een Twitter-hack. Een screenshot van beelden van een man die zonder onderbroek op de trekhaak van een auto gaat zitten, werd gedeeld op zijn account.

De beelden zijn van Delftenaar Emil Harmsen, die het op Facebook zette. Donderdagochtend stond er een screenshot van die post op het Twitter-account van Van den Brom. Dat baarde nogal wat opzien, maar volgens de trainer van FC Utrecht berust het allemaal op een misverstand.

'Beste volgers, graag laat ik jullie weten dat mijn account blijkt te zijn gehackt', laat Van den Brom weten. 'Onbevoegden vonden het nodig om uit mijn naam bijzondere berichten te posten op mijn tijdlijn. Deze waren dus niet van mij afkomstig en zijn inmiddels verwijderd. Een zonnige dag verder...'

Op de beelden is te zien hoe een man midden in de nacht zonder broek aan komt lopen en boven op de trekhaak van een auto gaat zitten. "Ik heb de beelden vier keer bekeken en mezelf geknepen, maar nog steeds kon ik niet geloven wat ik zag", aldus Harmsen tegen Editie NL.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws