Droevig nieuws uit Den Haag: jeugdspeler Max Wang (15) overleden

Droevig nieuws uit Den Haag: jeugdspeler Max Wang (15) overleden

Gepubliceerd: donderdag 13 augustus 2020 om 20:16do 13-08-2020 om 20:16

Laatste update: donderdag 13 augustus 2020 om 21:46do 13-08-2020 om 21:46

Droevig nieuws uit Den Haag: ADO Den Haag maakt donderdag het plotselinge overlijden van jeugdspeler Max Wang bekend. Wang is slechts vijftien jaar oud geworden.

Wang, die uitkwam voor ADO O16, is volgens De Telegraaf twee weken geleden verdronken in Monster, nadat hij met twee vriendjes in de problemen raakte bij De Zandmotor door de onvoorspelbare en sterke stroming. De vriendjes van Wang werden door bezoekers gered, maar ondanks intensieve zoekacties werd Wang niet gevonden. Zijn lichaam werd zondagochtend op het strand van Monster gevonden door wandelaars.

"Vol ongeloof en machteloosheid werden we afgelopen week opgeschrikt door het dramatische bericht over Max", aldus Mohammed Hamdi, algemeen directeur van ADO. "Een zeer sociale en gewaardeerde jongen, die zowel op als naast het veld in de bloei van zijn leven was. Het is verschrikkelijk, niet te bevatten en raakt ons allen hard."

"Onze gedachten zijn bij de familie, vrienden, stafleden en teamgenoten van Max. Vanzelfsprekend zal ADO Den Haag er alles aan doen om hen zo goed mogelijk te ondersteunen. We hebben de uitdrukkelijke wens van de familie om een aantal dagen te wachten met het brengen van dit nieuws uiteraard gerespecteerd."

Er vindt donderdagavond in het stadion van ADO een besloten herdenkingsbijeenkomst plaats.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws