Ik ben nog steeds speler van Ajax, waar ik nog altijd trots op ben

"Ik ben nog steeds speler van Ajax, waar ik nog altijd trots op ben"

Gepubliceerd: donderdag 13 augustus 2020 om 22:03do 13-08-2020 om 22:03

Donny van de Beek krijgt al maanden vragen over transfers en na het duel met FC Utrecht was het opnieuw raak. De middenvelder van Ajax staat op de nominatie om te vertrekken, maar van concrete interesse is geen sprake (meer).

Een transfer naar Real Madrid was al in kannen en kruiken, maar gaat waarschijnlijk niet door. Ook rond Manchester United, een andere geïnteresseerde club, is het stil "Het is heel rommelig, sowieso een heel rommelige periode qua transfers. Er is nog helemaal niets zeker. Ik ben nog steeds speler van Ajax, waar ik nog altijd trots op ben", zegt Van de Beek tegen FOX Sports.

De transfermarkt is veranderd door de coronacrisis. "Iedereen weet dat het een superzware periode is geweest. Dat heeft op verschillende manieren invloed gehad, ook op de transfers. Als er geen corona was geweest, was het nu misschien anders geweest", zegt Van de Beek. "Het is afwachten hoe alles gaat lopen. Er is nog geen duidelijkheid."

En dus krijgt Van de Beek voorlopig nog vragen over transfers. "Je moet steeds hetzelfde zeggen. Wat ik zeg: er is nog geen duidelijkheid. Ik ben nog steeds hier, maar heb na al die jaren nog altijd veel plezier. Als ik volgend seizoen ook nog bij Ajax speel, heb ik er nog steeds veel plezier in. Mij zul je niet horen klagen. Als het moment er komt en alles klopt, overweeg ik de stap te maken."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Poll

Van de Beek is Ajax ontgroeid

(1666 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws