'Toekomst Dybala ongewis: Juve en Pirlo denken aan ruildeal met United'

'Toekomst Dybala ongewis: Juve en Pirlo denken aan ruildeal met United'

Gepubliceerd: vrijdag 14 augustus 2020 om 14:56vr 14-08-2020 om 14:56

Andrea Pirlo heeft bij Juventus aangegeven dat hij Cristiano Ronaldo niet kwijt wil. Paulo Dybala mag echter wél vertrekken van de nieuwe trainer van La Vecchia Signora, die hoopt op een ruildeal met Manchester United voor Paul Pogba. Dat claimt Tuttosport.

Hoewel nog niets zeker is, staat de Premier League-grootmacht niet onwelwillend tegenover het idee, claimt de sportkrant uit Turijn. Pogba en Dybala zijn ongeveer even oud en vertegenwoordigen beide een transferwaarde van zo'n honderd miljoen euro. De Fransman staat open voor een terugkeer naar Juve, dat op zijn beurt een middenvelder van wereldklasse wil aantrekken.

De sleutel lijkt in handen te liggen van Dybala. De Argentijnse aanvaller is gelukkig bij de Italiaanse kampioen, maar verlengde nog altijd niet zijn tot medio 2022 lopende contract. Zijn situatie wordt dan ook in de gaten gehouden door meerdere topclubs. Onder meer Real Madrid en Manchester City zijn geïnteresseerd in La Joya en zouden het plannetje van Juventus en Pirlo nog in de war kunnen schoppen.

La Gazzetta dello Sport meldt vrijdag dat Pirlo met drie verdedigers wil gaan spelen met Juventus. Met dat systeem boekten voorgangers Antonio Conte en Massimiliano Allegri al succes.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws