Fraser: 'Het kwam eigenlijk uit het kamp Beugelsdijk, als ik eerlijk moet zijn'

Fraser: 'Het kwam eigenlijk uit het kamp Beugelsdijk, als ik eerlijk moet zijn'

Gepubliceerd: vrijdag 14 augustus 2020 om 15:53vr 14-08-2020 om 15:53

Tom Beugelsdijk nam zelf het initiatief voor zijn overstap van ADO Den Haag naar Sparta. Dat stelt trainer Henk Fraser van de Rotterdammers.

"Het kwam eigenlijk uit het kamp Beugelsdijk, als ik eerlijk moet zijn", vertelt Fraser voor de camera van FOX Sports. "Het initiatief is in eerste instantie niet bij ons vandaan gekomen. Maar hij was wel altijd een optie. We hebben een goede selectie staan, maar hij voegt iets toe. Met name met zijn winnaarsmentaliteit."

"Ik had vorig jaar al interesse", stelt Fraser, die weet dat er in de Hofstad met enige verbazing is gereageerd op de deal. "Bij elke speler probeer ik te kijken: wat kan hij toevoegen aan onze ploeg. Ik had al begrepen dat een aantal mensen in het Haagse dacht: waarom? Het is heel simpel. Hij is een winnaar, heeft ook nog eens ervaring en die plek is bij ons dun bezet. Je kan bij elke speler kijken naar wat hij niet heeft, maar ik kijk liever naar wat hij wel heeft."

De dertigjarige verdediger verruilde ADO transfervrij voor Sparta. Hij tekende een contract voor twee seizoenen op Het Kasteel.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws