Geen medelijden met Messi: 'Wij hebben gewoon lol gemaakt op het veld'

Geen medelijden met Messi: 'Wij hebben gewoon lol gemaakt op het veld'

Gepubliceerd: zaterdag 15 augustus 2020 om 08:14za 15-08-2020 om 08:14

De 8-2 zege van Bayern München op FC Barcelona deed Thomas Müller denken aan een andere historische overwinning waar hij een aandeel in had. Volgens de aanvaller speelde Der Rekordmeister vrijdagavond nóg beter dan het Duitse elftal dat Brazilië klop gaf op het WK 2014.

Müller scoorde twee keer in Lissabon en werd verkozen tot Man van de Wedstrijd. "Dit was een bijzondere avond", jubelt hij in Duitse media. "Alleen het resultaat al… De manier waarop we dit hebben bereikt is ongelooflijk. We waren ontzettend dominant. De manier waarop wij spelen, daar gaat mijn hart van smelten. We weten dat we goed in vorm zijn, maar we weten ook dat we alleen kunnen winnen als we tot het uiterste gaan."

Müller was in 2014 van de partij toen Duitsland gastland Brazilië met 7-1 vernederde. Hij moest vrijdagavond aan dat legendarische duel denken. "Maar toen hadden we niet zoveel controle als nu. We waren zó dominant."

Ook Leon Goretzka kan zijn geluk niet op. Van medelijden met Barça-ster Lionel Messi is geen sprake. "Nee, daar was ik niet zo mee bezig. Wij hebben gewoon een beetje lol gemaakt op het veld", grapte de middenvelder.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws