RKC verlengt contract 'gedreven' verdediger: 'Heeft een sterke groei doorgemaakt'

RKC verlengt contract 'gedreven' verdediger: 'Heeft een sterke groei doorgemaakt'

Gepubliceerd: zaterdag 15 augustus 2020 om 10:11za 15-08-2020 om 10:11

RKC Waalwijk heeft het contract van Juriën Gaari opengebroken en verlengd. De rechtsback tekent een verbeterd contract in Waalwijk, waardoor hij tot medio 2022 vastligt bij de club.

Dat bevestigt RKC via officiële kanalen. Algemeen directeur Frank van Mosselveld is tevreden. "Juriën heeft in de seizoenen dat hij hier speelt een sterke groei doorgemaakt. In zijn eerste seizoen op profniveau dwong hij samen met zijn teamgenoten direct promotie af", aldus Van Mosselveld. "Ook in de Eredivisie heeft hij al meermaals laten zien over welke kwaliteiten hij beschikt. Hij is gedreven, snel en beschikt over een sterke mentaliteit. Wij hebben alle vertrouwen in hem en zijn dan ook verheugd dat we de samenwerking verlengen."

Gaari speelde in de jeugdopleiding van Excelsior, maar brak daar niet door. Hij kwam vervolgens op amateurbasis uit voor vv Smitshoek en Kozakken Boys. Bij laatstgenoemde club maakte hij een goede indruk, waarna RKC hem in 2018 naar Waalwijk haalde. Gaari kwam tot op heden tot 63 officiële wedstrijden voor RKC en heeft zeventien interlands achter zijn naam staan voor Curaçao.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws