Fortuna Sittard slaat grote slag en haalt voormalig AZ-middenvelder naar Limburg

Fortuna Sittard slaat grote slag en haalt voormalig AZ-middenvelder naar Limburg

Gepubliceerd: zaterdag 15 augustus 2020 om 11:41za 15-08-2020 om 11:41

Fortuna Sittard heeft Mats Seuntjens teruggehaald naar de Eredivisie. De club uit Limburg neemt de middenvelder over van het Turkse Genclerbirligi. 

Seuntjens tekent een contract voor twee seizoenen bij Fortuna, maakt de club via officiële kanalen bekend. In het contract van de 28-jarige middenvelder is een optie voor nog een seizoen opgenomen.

"Ik ben blij om weer terug te zijn in Nederland", laat de Fortuna-aanwinst weten. "Ik wil mezelf weer laten zien in de Eredivisie en die kans krijg ik bij Fortuna Sittard. De club is ambitieus en heeft een goed plan klaarliggen. Ik ben er zeker van dat we elkaar hierin kunnen helpen."

Technisch manager Sjors Ultee denkt dat Fortuna een grote slag heeft geslagen met de komst van Seuntjens. "We zijn verheugd dat we een speler van zijn kaliber aan ons weten te binden", stelt Ultee. "Mats heeft enorm veel kwaliteit en kent de Eredivisie goed. Hij weet als geen ander wat er gevraagd wordt. Wij zijn er van overtuigd dat hij ons met zijn kwaliteiten naar een hoger niveau tilt."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws