Rentree in NEC-shirt voor Barreto: 'Dit was natuurlijk niet best'

Rentree in NEC-shirt voor Barreto: 'Dit was natuurlijk niet best'

Gepubliceerd: zaterdag 15 augustus 2020 om 20:09za 15-08-2020 om 20:09

NEC verloor zaterdag vrij kansloos van de Duitse vierdeklasser SV Straelen, maar toch was er ook een positief punt te benoemen aan NEC-zijde: Édgar Barreto maakte zijn rentree in het shirt van de club uit Nijmegen.

Barreto speelde de eerste 45 minuten mee bij NEC en zag in de tweede helft vanaf de bank hoe het helemaal fout liep tegen Straelen. "Ik vind het leuk om weer te spelen", geeft de Paraguayaan aan in gesprek met ForzaNEC. "Alleen de uitslag is minder leuk. We speelden in het begin goed met een hoog tempo. We moeten hiervan leren en beter worden want dit was natuurlijk niet best."

De ervaren middenvelder is blij dat NEC deze nederlaag nu ondergaat. "Het is beter dat we dit nu meemaken, want nu kunnen we er nog wat van leren. We moeten beter worden en onze kansen afmaken, dan winnen we deze wedstrijden." Barreto werd na 45 minuten dus naar de kant gehaald. "Ik heb nog wel energie hoor. Maar het is beter om rustig te beginnen, want dit is mijn eerste wedstrijd in een lange tijd."

De volgende twee tegenstanders van NEC, TOP Oss en RKC Waalwijk, zijn op papier sterker dan de tegenstander van zaterdag. "We kunnen ons nu echt gaan meten, als we die winnen ziet de wereld er anders uit", is Barreto realistisch.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws