'We gaan proberen om de Max Verstappen van de Eredivisie te zijn'

'We gaan proberen om de Max Verstappen van de Eredivisie te zijn'

17-08-2020 08:27 Laatste update: 08:41
91

De deur bij FC Utrecht staat nog steeds open voor Wesley Sneijder. Clubeigenaar Frans van Seumeren zou het 'geweldig' vinden als de recordinternational zijn comeback maakt.

Van Seumeren wacht het rustig af. "Nou kijk, dat ligt aan Wesley", zegt hij tegen FOX Sports over een mogelijke samenwerking. "Als Wesley fit is en hij gaat trainen, en hij komt topfit op de club, dan zou ik het geweldig vinden als hij nog een jaartje met FC Utrecht mee gaat voetballen. Dus de bal ligt bij hem."

Wedden

Meer odds

Ook zonder Sneijder zijn de ambities in Utrecht torenhoog: Van Seumeren wil de zesde plaats van vorig seizoen verbeteren. "Ik denk dat we vierde of vijfde worden", zegt hij. "We gaan, en dat zegt technisch directeur Jordy Zuidam ook, proberen om de Max Verstappen van de Eredivisie te zijn. We willen de top aanvallen."

Om die ambitie kracht bij te zetten, versterkte FC Utrecht zich deze zomer van Justin Hoogma (weer gehuurd van Hoffenheim), Django Warmerdam (transfervrij van FC Groningen) en Daniel Arzani (gehuurd van Manchester City). Daarnaast is de club bezig met Jan Paul van Hecke en Eljero Elia.