Sneijder op kruispunt: 'Nu hier, misschien loopt hij straks weer ergens anders'

Sneijder op kruispunt: 'Nu hier, misschien loopt hij straks weer ergens anders'

Gepubliceerd: dinsdag 28 juli 2020 om 12:53di 28-07-2020 om 12:53

Gert Kruys kreeg maandag tijdens de training van DHSC gezelschap van Wesley Sneijder. De recordinternational zou aanvankelijk meetrainen met de Utrechtse hoofdklasser, meldde zich daarna af en verscheen uiteindelijk tóch op het naar hem vernoemde sportpark.

Hoofdtrainer Kruys tilt er niet al te zwaar aan. "Als hij naar het buitenland (Ibiza, red.) gaat, dan zegt-ie dat en is dat prima. En als hij hier is, zien we hem graag en maak ik optimaal gebruik van zijn voetbalknowhow", reageert hij in gesprek met Voetbal International.

Ook Kruys weet nog niet of hij de oud-speler van onder meer Ajax, Real Madrid, Internazionale en Galatasaray binnenkort weer aan zijn selectie toe kan voegen. "Wesley is nu op een punt in zijn carrière dat hij een aantal kanten op kan. Misschien wordt hij wel voetbalmakelaar, misschien wordt hij wel trainer", laat hij weten. "Nu loopt hij hier mee. Maar het kan ook zo zijn dat hij straks weer ergens anders rondloopt. Wes heeft meerdere pijlen op zijn boog staan."

Sneijder flirtte namelijk ook al met een rentree als profvoetballer, maar zou ook met broer Rodney herenigd kunnen worden bij DHSC. Kruys wil echter niet op de zaken vooruitlopen. "Daar heb ik niet met hem over gesproken. Mijn focus ligt op DHSC en de spelers die ik nu heb. Maar ik zou Wesley natuurlijk wel goed kunnen gebruiken. Hij zou bij mij een vrije rol krijgen op tien", aldus de oud-trainer van onder meer SC Cambuur, FC Den Bosch en De Graafschap.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Lees meer over: Eredivisie

Poll

Keert Sneijder nog terug als profvoetballer?

Ja
23%
Nee
77%
(2147 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws