Sneijder meldt zich bij hoofdklasser: Wesley wil afvallen en lekker bezig zijn

Sneijder meldt zich bij hoofdklasser: "Wesley wil afvallen en lekker bezig zijn"

Gepubliceerd: maandag 13 juli 2020 om 13:54ma 13-07-2020 om 13:54

Dat Wesley Sneijder gaat meetrainen bij de Utrechtse zaterdaghoofdklasser DHSC, betekent niet meteen dat hij werkt aan een comeback als profvoetballer. Dat laat broer Jeffrey Sneijder weten aan het Algemeen Dagblad.

Sneijder werkt een individueel schema af en neemt vanaf maandag 27 juli deel aan de trainingen van DHSC. Daar moet niet al te veel achter worden gezocht, benadrukt broer Jeffrey, die onderdeel is van de technische staf van DHSC. "Wesley wil afvallen en lekker bezig zijn", vertelt hij aan het AD.

"Hij heeft wel gezegd dat het misschien daardoor weer gaat kriebelen", voegt Jeffrey Sneijder eraan toe. "Hij is er een tijdje uit geweest. Wesley wil ervaren hoe het is om na een tijdje zonder voetbal weer op het veld te staan en wil zijn plezier terugvinden."

"Wesley wil fit worden", weet DHSC-voorzitter Hans Berrens. "Voor ons is het prettig dat hij op het veld staat, want dan kan hij dingen voordoen aan spelers. Of hij meetraint om bij ons of FC Utrecht zijn rentree te maken, weet ik echt niet. Het staat wel vanaf mei al in de planning om mee te trainen. Niet meer en niet minder."

Supporters van FC Utrecht smeekten Sneijder onlangs om terug te keren als voetballer. De recordinternational (36) beloofde erover na te zullen denken. Utrecht-directeur Jordy Zuidam voedde niet veel later de geruchten door een eventuele comeback van de oud-speler van Ajax, Real Madrid en Internazionale 'heel interessant' te noemen.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws