Zeven spelers van Barcelona niet te koop: 'Als Koeman hem wil, dan blijft hij'

Zeven spelers van Barcelona niet te koop: 'Als Koeman hem wil, dan blijft hij'

Gepubliceerd: dinsdag 18 augustus 2020 om 21:38di 18-08-2020 om 21:38

Laatste update: dinsdag 18 augustus 2020 om 22:01di 18-08-2020 om 22:01

Ronald Koeman bepaalt welke spelers hij in de selectie van FC Barcelona wil hebben, maar een aantal spelers is niet te koop: Lionel Messi, Marc-André Ter Stegen, Clément Lenglet, Nelson Semedo, Frenkie de Jong, Antoine Griezmann en Ousmane Dembélé. Luis Suárez wordt door voorzitter Josep Mario Bartomeu níet genoemd. Dat zou goed nieuws kunnen zijn voor Ajax.

"Niet te koop", reageert Bartomeu op de namen die tijdens een interview met Barça TV langskomen. Suárez wordt dus niet genoemd. Barcelona lijkt open te staan voor een vertrek van de Uruguyaan, maar alleen tegen het juiste bod. Suárez ligt nog voor één jaar vast in Camp Nou. Ajax is bezig om hem terug naar Amsterdam te halen.

Philippe Coutinho werd ook al afgeschreven, maar of de Braziliaan toekomst heeft bij Barcelona, hangt onder meer van Koeman af. "Hij kan blijven als hij dat wil", zegt Bartomeu. "Dat ligt aan het bestuur en de trainer. Als ze willen dat hij blijft, dan blijft hij."

Of Internazionale-ster Lautaro Martínez naar Barcelona komt, is ook nog maar de vraag. "We hebben maanden met Inter gesproken over Lautaro", zegt Bartomeu. "We hebben de onderhandelingen een paar weken geleden afgesproken. We zullen zien wat de nieuwe trainer en het bestuur ervan vinden. We hebben geld, maar het probleem is salaris. We moeten de salariskosten terugdringen."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws