'Koeman heeft me in zes maanden bij Everton helemaal niets gebracht'

'Koeman heeft me in zes maanden bij Everton helemaal niets gebracht'

20-08-2020 07:11
96

Naast lovende woorden zijn er ook voetballers met kritiek op de aanstelling van Ronald Koeman bij FC Barcelona. Watford-aanvaller Gerard Deulofeu kent Koeman nog goed uit hun gezamenlijke tijd bij Everton, maar heeft geen hoge pet op van de Nederlander.

"Koeman heeft me in de zes maanden die ik onder hem speelde bij Everton helemaal niets gebracht", haalt Deulofeu uit in de richting van Koeman in gesprek met Catalunya Radio, geciteerd door AS Diario. "We zullen gaan zien hoe hij het bij Barcelona gaat doen."

De aanvaller, opgegroeid bij Barcelona, heeft een kille verstandshouding met zijn oude club. Zo zag hij hoe de ploeg van Lionel Messi en consorten zwaar onderuit ging in de Champions League, tegen Bayern München (2-8). "Dat deed me geen pijn. Op dit moment maakt me dat niet uit", stelt de aanvaller.

Deulofeu degradeerde afgelopen seizoen met Watford uit de Premier League en staat nog tot medio 2023 onder contract op Vicarage Road. De Spanjaard is echter duidelijk en geeft aan dat zijn periode bij de club 'deze zomer is afgelopen'. "Ik weet nog niet waar ik heen ga, de Spaanse competitie is zeker een optie."