Ten Hag: 'De Ligt geblesseerd, verbaast mij niet dat Schuurs daar vlak achter zit'

Ten Hag: 'De Ligt geblesseerd, verbaast mij niet dat Schuurs daar vlak achter zit'

Gepubliceerd: zaterdag 22 augustus 2020 om 14:34za 22-08-2020 om 14:34

Laatste update: zaterdag 22 augustus 2020 om 15:01za 22-08-2020 om 15:01

Erik ten Hag is niet verbaasd door de beslissing van Dwight Lodeweges om Perr Schuurs op te nemen in de voorselectie van het Nederlands elftal. De Ajax-trainer geeft aan dat hij denkt dat Schuurs 'kort achter De Ligt zit'.

"Dit laat zien dat andere mensen ernaar kijken zoals wij ernaar kijken", geeft Ten Hag aan in gesprek met De Telegraaf over de beslissing van Lodeweges om Schuurs op te nemen in de voorselectie van Oranje. "Hij heeft een groot potentieel en zich uitstekend ontwikkeld het afgelopen jaar", merkt Ten Hag op.

De Ajax-verdediger heeft in Amsterdam tot op heden geen basisplaats veroverd, maar komt steeds dichter bij het gevraagde niveau. "Perr heeft heel veel eigenschappen die een moderne centrale verdediger moet hebben. Hij heeft heel veel dingen om speler van het Nederlands elftal te zijn. Matthijs (de Ligt, red.) is geblesseerd en het verbaast mij niet dat hij daar kort achter zit", aldus Ten Hag.

Het is nog niet bekend of Schuurs de definitieve selectie van Oranje gaat halen voor de wedstrijden tegen Polen en Italië in de Nations League. De definitieve selectie wordt pas volgende week bekendgemaakt.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Poll

Is Schuurs al klaar voor een plek bij Oranje?

(4571 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws