Hiddink waarschuwt: 'Eerst moet het goed geregeld worden, anders blijf ik weg'

Hiddink waarschuwt: 'Eerst moet het goed geregeld worden, anders blijf ik weg'

25-08-2020 07:46
29

Guus Hiddink is niet blij met de onrust rondom zijn aanstelling als bondscoach van Curaçao. De 73-jarige Achterhoeker moet Remko Bicentini op gaan volgen: deze was echter nog niet op de hoogte van de komst van Hiddink.

De oud-trainer van onder meer PSV, Real Madrid en het Nederlands elftal heeft nog niet getekend: dat wil hij pas doen als de bond een akkoord heeft bereikt met Bicentini. "Ik heb zelf ook aan de andere kant gezeten. Daarom heb ik de bond ook gezegd: vrienden, jullie hebben mij gevraagd, maar jullie moeten wel alles keurig netjes afhandelen", laat hij weten aan De Telegraaf. "Als ik nu al het rumoer hoor, dan moet ik concluderen dat het niet klopt, dat alles netjes is afgehandeld, zoals mij gezegd is."

Hiddink heeft zijn handtekening dus nog niet gezet. De tijd begint wel te dringen, aangezien de geroutineerde bondscoach binnenkort al een trainingskamp op De Veluwe wil beleggen. "Maar nogmaals: alles onder voorbehoud. Eerst moet het goed geregeld worden, zodat ik kan tekenen. Anders blijf ik weg."