'James dichtbij Real-vertrek, driejarig contract ligt klaar in Premier League'

'James dichtbij Real-vertrek, driejarig contract ligt klaar in Premier League'

Gepubliceerd: donderdag 27 augustus 2020 om 07:26do 27-08-2020 om 07:26

Laatste update: donderdag 27 augustus 2020 om 08:50do 27-08-2020 om 08:50

Groot nieuws uit Spanje: James Rodríguez staat op het punt een driejarig contract te tekenen bij Everton. Een hereniging met trainer Carlo Ancelotti lonkt voor de Colombiaanse middenvelder.

Rodríguez gaat Everton zo'n 25 tot 30 miljoen euro kosten, zo weten de Spaanse kranten Marca en AS Diario. In Liverpool ligt er een driejarig contract klaar voor de middenvelder, die bij Real geen toekomst lijkt te hebben. Marcel Brands zou naar verluidt al een bod neergelegd hebben in Madrid.

Tijdens het eerste seizoen van Rodríguez in het Estadio Bernabéu stond Ancelotti aan het roer. Het werd het meest succesvolle seizoen van de Colombiaanse middenvelder in Madrid: hij kwam zestien keer tot scoren, terwijl hij er meerdere delen van het seizoen uitlag met blessures. Ancelotti staat nu voor de groep bij Everton en hoopt op een hereniging met Rodríguez.

Real wil meedenken aan een vertrek van Rodríguez, die sinds oktober vorig jaar slechts één keer in actie kwam voor De Koninklijke. Daarvoor speelde de middenvelder twee seizoenen op huurbasis bij Bayern München, waar hij tot vijftien doelpunten en twintig assists kwam in 67 wedstrijden. 

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws