'Titelkandidaat' Jong Ajax: 'Taylor, Rensch en Ünüvar zaten bij het 'grote' Ajax'

'Titelkandidaat' Jong Ajax: 'Taylor, Rensch en Ünüvar zaten bij het 'grote' Ajax'

27-08-2020 16:26
69

Kees Kwakman denkt dat Jong Ajax dit seizoen mee gaat doen om de titel in de Keuken Kampioen Divisie. Met het jeugdige talent dat de Amsterdammers op kunnen stellen, verwacht de analist van FOX Sports dat er minstens een notering in de top-drie in zit voor het team van trainer Mitchell van der Gaag.

De talenten van Ajax zullen volgens Kwakman net als de vorige seizoenen hoge ogen gooien. "We hebben de afgelopen jaren gezien dat Jong Ajax zich kan mengen in de titelstrijd", zegt de Volendammer tegenover NU.nl. "Ik ga ervan uit dat dat dit jaar weer lukt. Er loopt namelijk weer aardig wat talent rond."

Wedden

Meer odds

Kwakman denkt ook te weten welke spelers uit zullen blinken bij Jong Ajax. "Kenneth Taylor, Devyne Rensch en Naci Ünüvar maakten in de voorbereiding minuten bij het 'grote' Ajax, maar zullen tijdens het seizoen vooral in de Keuken Kampioen Divisie te vinden zijn", legt de gewezen prof uit. "En daar kunnen ze het verschil maken."

Cambuur zal volgens Kwakman de titel voor zich opeisen, opgevolgd door De Graafschap en Jong Ajax. Teams als FC Volendam, NAC, Almere City, Excelsior en NEC zullen dan vechten om de overige play-offplaatsen.