Opvallend gerucht van Diario Sport: 100 miljoen en drie City-spelers voor Messi

Opvallend gerucht van Diario Sport: 100 miljoen en drie City-spelers voor Messi

27-08-2020 18:15
104

Mancester City wil doorpakken in de strijd om de handtekening van Lionel Messi. De Premier League-club heeft volgens Diario Sport Bernardo Silva, Gabriel Jesus, Eric García én honderd miljoen euro over voor de Argentijnse superster.

Het opvallende gerucht komt op het moment dat verschillende Spaanse media melden dat Barcelona-president Josep Maria Bartomeu op zou willen stappen, mocht dat ervoor zorgen dat Messi in Camp Nou blijft. City lijkt dus vaart te willen maken: trainer Pep Guardiola heeft volgens Sport al contact gezocht met Messi. De twee werkten in het verleden lange tijd samen bij Barça. 

City lijkt niet langer te willen wachten op een definitieve beslissing van Messi en heeft besloten alvast een bod neer te leggen bij Barcelona. Aan de vraagprijs van 220.000.001 euro wil City echter niet voldoen, omdat dit in strijd zou zijn met de Financial Fair Play-regels. Daarom wil de Engelse club een bedrag van honderd miljoen betalen, plus Silva, Jesus en García.

Bij City is men optimistisch gestemd over een mogelijke deal. García staat al langere tijd in de belangstelling van Barça, terwijl de Spaanse grootmacht ook niet onwelwillend tegenover de komst van Silva staat. Over Jesus twijfelt Barcelona nog: de aanvaller heeft nog geen indruk kunnen maken op de beleidsbepalers van de Spaanse club.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie