'Zlatan en Milan zijn eindelijk akkoord over nieuwe verbintenis'

'Zlatan en Milan zijn eindelijk akkoord over nieuwe verbintenis'

27-08-2020 21:14 Laatste update: 21:42
44

Zlatan Ibrahimovic heeft zijn contract bij AC Milan verlengd. Gianluca Di Marzio, journalist van het Italiaanse Sky Sports, weet dat de Zweedse superster eindelijk zijn handtekening heeft gezet onder een nieuwe verbintenis.

De contractverlenging is nog niet officieel gemaakt door Milan of Ibrahimovic, maar de Zweed hintte donderdag op zijn persoonlijke kanalen al op groot nieuws. De kans is dus groot dat Di Marzio het bij het rechte eind heeft en Ibracadabra officieel bijgetekend heeft in San Siro.

Het was lang onduidelijk of de aanvalsleider in Milaan zou blijven. Eerder gaf Ibrahimovic aan dat hij zichzelf 'geen type voor Europa League-voetbal' vond, maar die mening lijkt nu bijgesteld. De Zweed wil graag onderdeel uitmaken van het nieuwe project van de Rossoneri en kan daar een sleutelrol in krijgen.

In oktober wordt Ibrahimovic 39 jaar, maar van stoppen wil hij voorlopig nog niets weten. De verwachting is dat de Zweed voor één seizoen bijtekent tegen een salaris van ongeveer zes miljoen euro per jaar.