ED: bod van PSV 'aanmerkelijk minder' dan vraagprijs van stadgenoot FC Eindhoven

ED: bod van PSV 'aanmerkelijk minder' dan vraagprijs van stadgenoot FC Eindhoven

28-08-2020 22:32 Laatste update: 22:38
63

FC Eindhoven-talent Kaj de Rooij tekende vrijdagavond voor de allereerste goal op de Nederlandse profvelden. PSV is nog altijd geïnteresseerd in de negentienjarige aanvaller, maar van een akkoord tussen de twee Eindhovense profclubs is vooralsnog geen sprake.

Het Eindhovens Dagblad meldde medio augustus al dat er een bod van PSV was binnengekomen aan de Aalsterweg. FC Eindhoven wil circa vier ton zien voor De Rooij, meldt datzelfde ED vrijdagavond. De aanbieding van PSV was echter 'aanmerkelijk minder' dan wat de stadgenoot in gedachten had: De Rooij is dus voorlopig nog steeds speler van FC Eindhoven, waar hij tot het einde van het seizoen onder contract staat.

Hoe lang hij het blauw-witte shirt zal dragen, is echter nog maar de vraag: De Rooij wordt ook gevolgd door NAC Breda en FC Utrecht en heeft er nooit een geheim van gemaakt dat hij een stap omhoog wil zetten. "Natuurlijk ben je er wel een beetje mee bezig", gaf hij na de wedstrijd tussen Jong FC Utrecht en Jong FC Eindhoven al toe in gesprek met FOX Sports.