Cufré claimt interesse van Ajax: 'Volgens mij is er laatst een bod op me gedaan'

Cufré claimt interesse van Ajax: 'Volgens mij is er laatst een bod op me gedaan'

29-08-2020 10:55 Laatste update: 30-08-2020 13:54
33

Ajax heeft onlangs een bod gedaan op Braian Cufré, claimt de speler zelf. De 23-jarige linksback staat onder contract bij het Argentijnse Vélez Sarsfield en wordt genoemd als mogelijke opvolger van Nicolas Tagliafico.

Volgens Cufré heeft Ajax een bod op hem gedaan, maar uit zijn woorden wordt niet duidelijk of de club zich recent voor hem gemeld heeft of een tijdje geleden. "Ajax heeft geïnformeerd, maar dat was verder niet concreet. Volgens mij is er laatst wel een bod op me gedaan. Maar ik laat dat allemaal over aan m'n zaakwaarnemer", zegt Cufré bij het Argentijnse Rincón Fortinero. Het bod van Ajax zou zijn afgewezen. Ook Real Mallorca is geïnteresseerd in Cufré.

Tagliafico staat in de belangstelling van andere clubs en is mogelijk bezig aan zijn laatste Ajax-weken. In dat licht zou een bod van Ajax op Cufré logisch zijn. Hij denkt zelf dat hij klaar is om de stap naar Europa te maken.

"Ik denk dat ik heb wat nodig is om naar Europa te gaan. Ik heb veel vertrouwen in mezelf. Ik ben goed in vorm en heb de juiste leeftijd. Het is aan andere clubs om dat te erkennen." Cufré speelt al zijn hele leven voor Vélez Sarsfield. Hij heeft bij de club nog een contract tot de zomer van 2021.