Uitblinker tijdens de Ajax-voorbereiding: 'Ik heb laten zien wat ik waard ben'

Uitblinker tijdens de Ajax-voorbereiding: 'Ik heb laten zien wat ik waard ben'

Gepubliceerd: zaterdag 29 augustus 2020 om 22:27za 29-08-2020 om 22:27

Laatste update: zondag 30 augustus 2020 om 10:29zo 30-08-2020 om 10:29

Perr Schuurs hoopt dat zijn spel in de voorbereiding hem een basisplaats oplevert wanneer Ajax de competitie start. De Limburgse verdediger van de Amsterdammers was zaterdagavond ook tegen Eintracht Frankfurt (2-1 winst) één van de beteren.

De lange stopper, wiens goede voorbereiding ook werd beloond met een uitverkiezing voor Oranje, durft nog niet te hoog van de toren te blazen. "Ik denk dat ik wel een goede voorbereiding heb gehad, maar ook als team liep het goed", vertelt Schuurs na de wedstrijd voor de camera van Ziggo Sport. "Ik denk dat ik heb laten zien wat ik waard ben en hopelijk kan ik de eerste wedstrijd starten tegen Sparta."

De kans is groot dat Schuurs tegen de Rotterdammers zal spelen, maar het is nog afwachten wie hij aan zijn zijde heeft. "Ik heb de hele voorbereiding met Daley (Blind, red.) gespeeld en als je een nieuwe speler naast je hebt is dat toch even wennen. Vorig seizoen heb ik wel al wat wedstrijden met Lisandro (Martínez, red.) gespeeld en dat ging vandaag ook goed. Ik denk dat we een goed duo zijn, dus het is nog even afwachten hoe en wat."

Zeker is wel dat de Limburger komende week voor het eerst zijn opwachting mag maken bij Oranje. Schuurs heeft er heel veel zin in. "Natuurlijk ben ik heel trots, toen ik het gisteren te horen kreeg was ik er erg blij mee. Ik ga mijn best doen en genieten van het mooie moment."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws