'Mauro geeft duidelijk signaal af aan PSV en weigert miljoenenaanbiedingen'

'Mauro geeft duidelijk signaal af aan PSV en weigert miljoenenaanbiedingen'

31-08-2020 22:40
99

Mauro Júnior had deze zomer een miljoenentransfer kunnen maken, maar geeft 'een krachtig signaal' af en wil bij PSV blijven. Dat meldt het Eindhovens Dagblad.

Volgens de goed ingevoerde regionale krant waren meerdere clubs geïnteresseerd in Mauro. Het zou gaan om het Braziliaanse Club Atlético Mineiro en het Amerikaanse FC Cincinatti van Jaap Stam. Mauro wil PSV echter niet inruilen, ook niet nu hij op de linksbackpositie een extra concurrent krijgt in de persoon van Philipp Max (FC Augsburg).

Mauro is van origine een middenvelder, maar werd door PSV-trainer Roger Schmidt in de voorbereiding gebruikt als linksback. Daar deed de Braziliaan het naar behoren, al gaf Schmidt aan dat een club als PSV een echte linksback in de selectie moet hebben. Die gaat er met Max komen.

Het is de vraag of er bij PSV een plek op het middenveld is voor Mauro. De club is in ieder geval niet van plan om hem te verkopen en denkt ook niet aan een verhuur. Mauro zelf ziet dat ook niet zitten en wil er alles aan doen om in Eindhoven te slagen.