Update: 'Til voor twee jaar op huurbasis naar Duitsland, ook Feyenoord klopte aan'

Update: 'Til voor twee jaar op huurbasis naar Duitsland, ook Feyenoord klopte aan'

Gepubliceerd: dinsdag 1 september 2020 om 13:51di 01-09-2020 om 13:51

Laatste update: dinsdag 1 september 2020 om 14:21di 01-09-2020 om 14:21

Guus Til zal zijn carrière mogelijk voortzetten bij SC Freiburg, meldt het Algemeen Dagblad. De nummer 8 van het vorige Bundesliga-seizoen heeft interesse in de enkelvoudig Oranje-international, die mag vertrekken bij Spartak Moskou.

Til verruilde AZ afgelopen zomer voor de Russen, die zestien miljoen euro voor hem over hadden. Tijdens zijn eerste seizoen speelde de in Zambia geboren middenvelder 21 officiële wedstrijden, na de start van de nieuwe Premjer Liga-jaargang kon hij drie korte invalbeurten bijschrijven.

Spartak is dan ook bereid om mee te werken aan een vertrek van Til, die nog drie jaar vastligt. PSV toonde interesse, maar zette zijn zinnen op een volgend avontuur buiten Nederland. Dat zou hij kunnen vinden in de Bundesliga: volgens het AD heeft Freiburg belangstelling.

De aanvallende middenvelder zou aan de Franse grens één landgenoot kunnen treffen. Doelman Mark Flekken speelt sinds 2018 in het Schwarzwald-Stadion.

Update: De Telegraaf meldt dat Guus Til inderdaad de overstap naar Freiburg maakt. De Duitse club gaat de aanvallende middenvelder voor twee seizoenen huren van Spartak Moskou. Til moet nog wel medisch gekeurd worden. Hij hoopt zich in Freiburg in de kijker te spelen voor het EK met Oranje. Ook Feyenoord, PSV en Rangers hebben zich gemeld bij de zaakwaarnemers van Til, aldus De Telegraaf.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws