'Transfer lonkt voor Dost: Belgische club jaagt op handtekening Frankfurt-spits'

'Transfer lonkt voor Dost: Belgische club jaagt op handtekening Frankfurt-spits'

Gepubliceerd: dinsdag 1 september 2020 om 23:33di 01-09-2020 om 23:33

Laatste update: dinsdag 1 september 2020 om 23:36di 01-09-2020 om 23:36

Bas Dost staat in de serieuze belangstelling van Club Brugge. De club uit de Jupiler Pro League wil ver gaan om Dost weg te halen bij Eintract Frankfurt.

Dat meldt het Algemeen Dagblad. De landskampioen van België hoopt de 31-jarige spits van Eintracht Frankfurt, waar hij nog een contract voor twee seizoenen heeft, binnenkort aan te trekken. Naar verluidt wil Brugge ver gaan om de ervaren Nederlander aan zich te binden. Frankfurt betaalde afgelopen zomer nog zeven miljoen euro om de voormalig Oranje-international aan te trekken.

Club Brugge is niet de enige ploeg die interesse toont in Dost. De Nederlander keerde afgelopen zomer terug naar de Bundesliga na een bijzonder succesvolle periode bij de Portugese topclub Sporting Lissabon. Daar was hij goed voor 93 doelpunten in 127 wedstrijden. Bij Eintracht Frankfurt wist Dost mede door blessures echter niet helemaal door te breken. Toch wist hij tien keer te scoren in 32 duels.

Dost moet bij Club Brugge het spitsenprobleem zien op te lossen. Brugge werd vorig jaar nog kampioen, maar had geen scorende spitsen. David Okereke, Mbaye Diagne en Michael Krmencik wisten niet te overtuigen. Momenteel heeft Brugge met Youssouph Badji wel een goudhaantje in de spits rondlopen, maar hij wordt nog niet ervaren genoeg geacht om het hele seizoen spits nummer één te blijven.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws