FC Twente bevestigt naderende transfer: Hij is geen dure speler voor ons

FC Twente bevestigt naderende transfer: "Hij is geen dure speler voor ons"

02-09-2020 12:42
54

FC Twente-directeur Jan Streuer bevestigt het akkoord met FC Utrecht over de transfer van Dario Dumic. De 28-jarige verdediger tekent later deze week in Enschede.

Dumic ondergaat vrijdag een medische keuring en wordt aansluitend gepresenteerd door Twente. In Enschede ligt een tweejarig contract klaar, met optie op een extra seizoen. "We kunnen hem op een heel goede basis overnemen, hij is geen dure speler voor ons", verklaart Streuer aan TC/Tubantia.

Het contract van Dumic bij FC Utrecht liep nog één jaar door. Hij had geen perspectief in de Domstad en speelde de laatste jaren op huurbasis bij Dynamo Dresden en Darmstadt 98. Hij stond al geruime tijd bovenaan de lijst bij Twente, dat op zoek was naar een kopsterke centrale verdediger. Fortuna Sittard vist achter het net.

FC Twente versterkte zich deze zomer al met Gijs Smal, Kik Pierie, Danilo Pereira, Lazaros Lamprou, Tyronne Ebuehi, Alexander Jeremejeff, Nathangelo Markelo en Vaclav Cerny. De club is nog op zoek naar een aanvallende middenvelder na het afhaken van Ajax-talent Jurgen Ekkelenkamp.