Arnesen werkt aan terugkeer van verdediger: 'We willen hem bij Feyenoord hebben'

Arnesen werkt aan terugkeer van verdediger: 'We willen hem bij Feyenoord hebben'

02-09-2020 18:17
133

Feyenoord wil Edgar Ié nogmaals huren van Trabzonspor. De verdediger, die vorig seizoen al tijdelijk in Rotterdam actief was, moet de defensie van de Rotterdammers gaan versterken en technisch directeur Frank Arnesen hoopt dat de deal snel rondkomt.

Feyenoord wil naast Marcos Senesi, Eric Botteghin en George Johnston nog een centrale verdediger aan de selectie toevoegen. De keuze is weer gevallen op Edgar Ié, de Portugees die vorig jaar ook al op huurbasis voor de Stadionclub actief was. "We willen Edgar opnieuw aan onze groep toevoegen", zegt Arnesen tegenover het Turkse Gazete Damga.

Om een transfer voor elkaar te krijgen moet Feyenoord tot overeenstemming zien te komen met Trabzonspor, de huidige werkgever van Ié. "We hebben ons voorstel doorgestuurd en het is nu aan de speler en de club. We hebben niet veel tijd meer tot het seizoen begint, maar we wachten tot ze een definitieve beslissing hebben genomen."

Vorig seizoen kwam de Portugese stopper in negentien officiële wedstrijden in actie voor de Rotterdammers. Zes wedstrijden daarvan waren in de groepsfase van de Europa League.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s