'Barça en Jorge Messi komen niet tot akkoord: Bartomeu weigert mee te werken'

'Barça en Jorge Messi komen niet tot akkoord: Bartomeu weigert mee te werken'

02-09-2020 21:11 Laatste update: 21:55
85

Het gesprek tussen Jorge Messi - de vader van Lionel - en FC Barcelona, heeft niets opgeleverd. De Spaanse grootmacht wil de Argentijn koste wat kost behouden en denkt alleen aan een transfer als er een bedrag van 700 miljoen euro op tafel komt.

Dat meldt Diario SPORT. Jorge Messi hoopte in een verzoenend gesprek Barcelona-president Josep Maria Bartomeu over te halen zijn zoon transfervrij te laten vertrekken uit Camp Nou, na alles wat hij voor de club heeft betekend. Hier wilde de leiding van Barcelona echter niet naar luisteren.

Bartomeu blijft proberen om Messi ervan te overtuigen om ook volgend seizoen in het shirt van Barcelona te spelen. Na dat seizoen zou hij dan transfervrij naar een andere club kunnen vertrekken. 

Messi traint de aankomende tijd niet mee met de ploeg van trainer Ronald Koeman. Jorge Messi hoopt met Barcelona tot een oplossing te komen die voor beide partijen goed is, maar vooralsnog zit er geen schot in de zaak. Er wordt verwacht dat beide partijen in de loop van de week verder gaan praten.