Bale sneert naar Real: 'Leuk terug te zijn op een plek waar je gewaardeerd wordt'

Bale sneert naar Real: 'Leuk terug te zijn op een plek waar je gewaardeerd wordt'

Gepubliceerd: donderdag 3 september 2020 om 08:27do 03-09-2020 om 08:27

Gareth Bale overweegt terug te keren naar de Premier League. De Real Madrid-aanvaller is ongelukkig bij De Koninklijke en zag hoe de Spaanse club eerder al een transfer naar China tegenhield. Bale traint op het moment met Wales in aanloop naar de Nations League-wedstrijden.

"Ik denk dat iedereen wel weet dat ik het heerlijk vind om voor Wales te spelen", geeft Bale aan in gesprek met Sky Sports. "Het is leuk om terug te zijn op een plek waar je meer gewaardeerd wordt en door je fans gesteund blijft worden, wat er ook gebeurt."

Bale staat open voor een transfer en denkt erover na terug te keren naar de Premier League. "Als die optie er komt ga ik daar zeker over nadenken", geeft hij aan. "We gaan zien wat er gaat gebeuren, we hebben nog genoeg tijd deze transferperiode. De tijd zal het uitwijzen, maar de beslissing ligt bij Real Madrid. Ik probeerde vorig jaar te vertrekken, maar toen hield Real alles tegen. Er was een project (een transfer naar China, red.) waar ik voor openstond."

"Ik wil voetbal spelen, ik ben nog steeds gemotiveerd. Het ligt aan Real, zij hebben de controle over alles. Ik heb een contract, het enige wat ik kan doen is verder gaan met waar ik mee bezig ben en dan is het hopen dat een club zich meldt", sluit Bale af.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws