'Brands werkt aan driedubbele Everton-klapper: Real verliest 50 miljoen op James'

'Brands werkt aan driedubbele Everton-klapper: Real verliest 50 miljoen op James'

03-09-2020 12:47
25

Het Everton van technisch directeur Marcel Brands heeft zich tot dusver gedeisd gehouden op de transfermarkt, maar staat aan de vooravond van een grootse klapper. Volgens The Times gaan The Toffees circa 67 miljoen euro uittrekken voor James Rodríguez, Allan en Abdoulaye Doucouré.

De Colombiaan Rodríguez en de Braziliaan Allan komen over van respectievelijk Real Madrid en Napoli: volgens The Times hoeven zij alleen nog medisch gekeurd te worden. Rodríguez zal met 157 duizend euro per week de best betaalde Everton-speler worden, maar zijn transfersom valt laag uit: de WK-topscorer van 2014 werd ooit voor 75 miljoen euro naar Real Madrid gehaald, maar kan door Everton voor 22 miljoen overgenomen worden.

Wedden

Meer odds

Ook een transfer van Doucouré zit in de pijplijn, al is Everton vooralsnog minder ver met hem dan met Rodríguez en Allan. De Franse controleur ligt nog drie jaar vast bij Premier League-degradant Watford, dat nog in gesprek is met Everton. Het ligt echter in de lijn der verwachting dat beide clubs eruit zullen komen en dat Everton 25 miljoen euro neertelt voor Doucouré.