Eindhovens Dagblad: PSV geeft toestemming, vertrek Doan aanstaande

Eindhovens Dagblad: PSV geeft toestemming, vertrek Doan aanstaande

Gepubliceerd: donderdag 3 september 2020 om 15:14do 03-09-2020 om 15:14

Laatste update: donderdag 3 september 2020 om 15:34do 03-09-2020 om 15:34

Ritsu Doan staat voor een vertrek bij PSV. Het Eindhovens Dagblad meldt dat de Japanner (22) de ruimte heeft gekregen om een transfer naar een andere club af te ronden.

Doan kwam een jaar geleden voor 7,5 miljoen euro over van FC Groningen. In Eindhoven kon hij de hoge verwachtingen nog niet inlossen. Vorig seizoen speelde de talentvolle Japanner negentien competitiewedstrijden, waarvan twaalf als basisspeler. Hij scoorde twee keer en gaf drie assists.

Het is de bedoeling dat Doan wordt verhuurd door PSV, al is dat volgens het Eindhovens Dagblad nog afwachten. Hij heeft in het Philips Stadion een contract tot de zomer van 2024. Donderdag is hij niet van de partij bij de oefenwedstrijd van PSV tegen Viktoria Köln.

Doan kwam weinig aan spelen toe en wil elders ritme opdoen, omdat hij volgend jaar aan de Olympische Spelen wil meedoen met de nationale ploeg van Japan. PSV liet eerder deze zomer Luuk Koopmans, Yanick van Osch, Hidde Jurjus, Robbin Ruiter, Dante Rigo (huur), Daniel Schwaab, Ibrahim Afellay, Kostas Mitroglou en Ricardo Rodriguez gaan.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws