'Juve dreigt Suárez alsnog mis te lopen, El Matador in plaats van El Pistolero'

'Juve dreigt Suárez alsnog mis te lopen, El Matador in plaats van El Pistolero'

04-09-2020 23:34
32

Luis Suárez leek hard op weg naar Juventus, maar volgens Gianluca Di Marzio dreigt er toch nog een kink in de kabel te komen. De Italiaanse geruchtensite meent dat het aanblijven van goede vriend Lionel Messi de Uruguayaan op andere gedachten zou kunnen brengen.

Messi leek ook op weg naar de uitgang, maar liet vrijdag weten dat hij definitief nog een jaar bij FC Barcelona blijft. Suárez leek ook bezig met een vertrek – volgens de meest recente berichtgeving moest hij het alleen nog eens worden over de ontbinding van zijn Barça-contract – maar zou nu ook bij kunnen draaien. Gianluca Di Marzio stelt dat het binnenhalen van Suárez een stuk gecompliceerder is geworden voor Juventus.

La Vecchia Signora zou nu ook al doorgeschakeld hebben naar een andere goede vriend van El Pistolero: zijn momenteel transfervrije landgenoot Edinson Cavani. El Matador liep deze zomer uit zijn contract bij Paris Saint-Germain en heeft nog geen nieuwe werkgever gevonden. Cavani leek hard op weg naar Benfica, maar de deal met de Portugezen kwam er uiteindelijk toch niet. Naar verwachting gaat Juventus zich binnenkort melden bij het kamp-Cavani.

De Serie A-kampioen is hard op zoek naar een nieuwe spits, met het oog op het toekomstig vertrek van Gonzalo Higuaín. El Pipita staat op het punt om Turijn na vier jaar te verlaten.