FC Twente kan terugkeer vergeten: hoop op nieuw, lucratief contract

FC Twente kan terugkeer vergeten: hoop op nieuw, lucratief contract

07-09-2020 09:13 Laatste update: 09:37
56

Karim El Ahmadi is voorlopig niet van plan om terug te keren naar de Eredivisie. In een verklaring aan Saudi Sports Channel laat de middenvelder weten dat hij niet van plan is om deze zomer Al-Ittihad te verlaten.

El Ahmadi's contract bij de club liep in juni af en werd vervolgens met drie maanden verlengd vanwege het uitgestelde seizoen. In een statement laat de 35-jarige middenvelder weten dat hij geen aanbiedingen heeft gekregen van andere clubs en dat hij ook niet voor een ander team wil spelen dan Al-Ittihad. Hij heeft niet de intentie om Saudi-Arabië te verlaten en wacht op een nieuw éénjarig aanbod voor de club, aldus El Ahmadi.

De middenvelder werd de afgelopen maanden regelmatig in verband gebracht met een terugkeer naar FC Twente. Technisch directeur Jan Streuer sprak openlijk zijn interesse voor El Ahmadi uit. "We hebben veel contact met hem, maar het moet wel van de speler komen. Hij heeft gezegd dat als hij in Nederland gaat spelen, het bij FC Twente is. We moeten nu wel snel weten wat hij gaat doen", zei Streuer eind augustus. El Ahmadi begon zijn loopbaan bij FC Twente en vertrok in 2008 uit Enschede.