'Chelsea nadert akkoord met Stade Rennes en haalt nieuwe doelman van 33 miljoen'

'Chelsea nadert akkoord met Stade Rennes en haalt nieuwe doelman van 33 miljoen'

07-09-2020 16:34
75

Het productieve Chelsea staat op het punt om de volgende nieuweling naar Stamford Bridge te halen, meldt The Athletic. The Blues naderen een akkoord met Stade Rennes over een transfer van de 28-jarige doelman Edouard Mendy.

The Telegraph meldde recentelijk al dat de Champions League-debutant een vraagprijs van 33 miljoen euro in zijn hoofd had. Dat bedrag is niet onoverkomelijk voor het kapitaalkrachtige Chelsea. Naar verwachting kan de transfer van Mendy deze week nog beklonken worden, meldt The Athletic: de tweevoudig international van Senegal moet op Stamford Bridge gaan concurreren met recordaankoop Kepa Arrizabalaga en routinier Willy Caballero.

De zomerse uitgaven van Chelsea gaan met de naderende komst van Mendy over de 250 miljoen euro heen. The Blues haalden eerder al Hakim Ziyech, Timo Werner, Ben Chilwell, Malang Sarr, Thiago Silva en Kai Havertz binnen. Andre Onana lijkt echter uit beeld: de Ajax-doelman werd enige tijd aan Chelsea gelinkt, maar Mendy zal naar alle waarschijnlijkheid de voorkeur krijgen.