'Hoedt heeft clubs voor het uitkiezen, vraagprijs Southampton een struikelblok'

'Hoedt heeft clubs voor het uitkiezen, vraagprijs Southampton een struikelblok'

09-09-2020 08:18
66

Wesley Hoedt (26) heeft de Belgische clubs voor het uitkiezen. Eerder werd de Nederlander al gelinkt aan RSC Anderlecht, KAA Gent, zijn oude club Royal Antwerp FC, maar nu heeft ook Club Brugge zich voor hem gemeld.

Dat meldt Het Laatste Nieuws. De Belgische clubs staan dus in de rij voor Hoedt, die bij Premier League-club Southampton geen toekomst lijkt te hebben. Hoedt zou zelfs al wat info ingewonnen hebben bij enkele spelers van Club Brugge en staat naar verluidt open voor een terugkeer naar de Jupiler Pro League.

Toch is een transfer nog niet dichtbij, aangezien zijn situatie bij Southampton ingewikkeld is. The Saints willen Hoedt graag verkopen, maar met acht miljoen euro is zijn prijskaartje fors. Voor Anderlecht en Antwerp lijkt het aardig hoog gegrepen, Gent en Club Brugge zijn niet van plan om een dergelijk bedrag op tafel te leggen.

Of Southampton openstaat voor een verhuurperiode met of zonder aankoopoptie is nog onduidelijk. Het is dus nog afwachten hoe de toekomst van Hoedt eruit gaat zien.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

#DoneDeal de podcast is ook te beluisteren via Spotify en te bekijken via YouTube!

Plaats een reactie